Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

A humor 50 árnyalata – Aradi – Varga Show

Minden különösebb média-hírverés, plakátok, prűdebbeknek szóló netes interjúk, egyszerűbb ízlésű bulvárcikkek, és egyéb hype NÉLKÜL indult idén az Aradi-Varga Show az ATV-n. A rapszodikusan variált műsorkezdési időpontok, no meg a visszafogott reklámozás ellenére viszonylag szépen teljesítünk – köszönjük a közönségnek!

Eddig csak a kabaré köréhez szóltunk. Ahhoz a párszázezer lelkes nézőhöz/hallgatóhoz, akik mint notórius komédiakedvelők ismernek és szeretnek is minket. A Rádiókabaréban, az ATV eddigi kabaréműsoraiban, a Comedy Centralon, a Showderben, az internet különféle felületein, no meg persze élőben.
Jómagam tévét utoljára 12 éve néztem, akkor is alig. Gyerekkoromban pedig ha elkezdődött egy műsor azon az egy(!) csatornán, végignéztem, esetleg a következőt is, majd kikapcsoltam a dobozt. Nem volt távirányítóval való féktelen ide-oda kapcsolgatás.

Most, e tévéműsorral nem csak a humorközönséghez szólunk, hanem más, újabb párszázezer tévénézőhöz. Olyan nézőkhöz, akiknek elfogyott a türelmük 20 percnél tovább nézni bármit is. Olyan nézőkhöz kell eljutnunk, akiknek ujja egy parkinson-kóros idegmunkájával matat a tévé remote controlján, hogy utána leragadva a legnépszerűbb, de sok esetben már tényleg kínosan alulmúlhatatlan sztárműsoroknál stantapityere elszunnyadjon.

A kéthetente jelentkező Aradi-VFJ műsort sok százezren nézik. Én reménykedtem a milliós nézettségben, de a tévénél kiábrándítottak: ma már olyan ebben az országban csak a legnagyobb sztárok legnagyobb showjának van a legnagyobb csatornákon. És azoknak, ott is csak nagyon elvétve!

Örülni kell hát a százezreknek. Akik sokfélék. Így a műsornak is sokfélének kell lennie. Úgy vélem, ilyen humor-műsor a jelenlegi tévés kínálatban nincs. Igyekszünk mindenki kedvére tenni, mert mi is a sokfélét szeretjük. Felvállaljuk a direkt rossz szóvicceket, a gagyi zenét, de az igényest is. Alkalmanként politizálunk, de inkább arról szólunk, hogy mi minden történik velünk hétfőtől vasárnapig, ami annyira idegesítő, hogy mikrofonba kívánkozik. A teljesen agyament, értelmetlen abszurd blődlitől kezdve a pesti tréfáig minden előjön – ha úgy akarjuk. Hol “élőben” – ott a pódiumon, hol bejátszások formájában. A magunk “trendjét” követjük, nem másokét. Ebben hiszünk, így szeretjük. És személy szerint úgy vélem, ez egy igényes, újszerű műsor.

Hívunk sztárvendégeket is. Hol olyanokat, akiket gyakran látunk, hol pedig olyanokat, akiket mostanában hanyagol a média, pedig volna rájuk igény. Igyekszünk mindig valami újat adni, bár ez nem a legegyszerűbb. Személy szerint merek hinni abban, hogy az értelmes nézőnek nem kell mindig valami új, meg tud elégedni azzal, amit már eddig megszeretett. De azért nyugi, újítunk, ahogy tudunk.

A műsort teljes egészében mi írjuk, és a szerkesztésbe is igyekszünk beleszólni, javaslatot tenni.
Akik már láttak Aradi-VFJ showt, úgy 90%-ban pozitívan értékelték, még akkor is, ha akadt a műsorokban olyan, ami nem mindenkinek tetszett. Kb. 10% elutasító és pár nem populáris műsorszám – így a jó! Mert bizony kevés olyan tréfára hajazó médiaprodukció látható manapság, ami valóban nevettet. A visszajelzésekből úgy értékelem, a miénk üdítő kivétel – mindaddig, amíg el nem fárad, merthogy akad néző, aki – JOGGAL – tart eme apokaliptikus pillanattól.

Egyelőre van töltény, nem kevés – persze kérdés, ebből mit tudunk hatékonyan ellőni, hiszen az ilyen műsorokon más tévécsatornáknál egy “hollywoodi” stáb dolgozik, nálunk egy maroknyi, de annál lelkesebb atv-s brigád gürizik éjt nappallá téve, hogy megvalósítsák, amit két enyhén hangyás humorista elképzelt. És mindezt nem a Ben Hur költségvetésével!
Külön köszönet hát jelen ponton az ATV Zrt. minden dolgozójának, hiszen még irodai alkalmazottakat is megzavarunk, amikor kitessékeljük őket íróasztaluk mögül – forgatás okán.

A májusi adásokat követően nyári szünet jön, aztán ősszel találkozunk. Reméljük, ha nem is millióan, de újabb pár százezren csatlakoznak hozzánk!
Aradi-Varga Show az ATV-n!
Kókuszt mindenkinek!

aradivarga_atv_facebook

A humor 50 árnyalata – Aradi – Varga Show bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)