Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

Csak mert már unom a bevándorló-témát

Hirtelen mindenki elfeledkezett a “randa, koszos, büdös hajléktalanokról”, a “búzikról”, a “bűnöző cigókról” (egy kivételével, akit viszont továbbra is ajnároznak), a magyarokat repülőgépről mérgező, “gonosz zsidókról”, a magyaroknak “indokolatlan terhet jelentő rokkantakról és fogyatékosokról”, a “nyuggerekről”, a “szingli hordákról”, és egyáltalán mindenkiről, akiket úgy utálunk.

És hirtelen mindenki elfeledkezett a Questor-pénzekről, a NAV-botrányokról, a stadionokra költött milliárdokról, a hülye, de ordenáré pénzeket elnyelő plakátkampányokról. Megválaszolatlan kérdések maradnak talán örökre, de mindenképp hosszú időre megválaszolatlanok. (Pl. továbbra sem tudunk semmi érdemlegeset Váradi András alcsúti juhász és polgármesterjelölt elgázolásáról.)

Mert itt vannak a menekültek. Orbán Viktor valószínűleg naponta imádkozik feletteséhez (vagy beosztottjához?), hogy még több menekült jöjjön a határhoz. Ilyen jó közös ellenséget! Mert ugye a zsidózást sokan már unják, nem tudjuk ki az és ki nem, a kormányban is van egy pár, Vajna se jár vasárnap misére… a zsidózás mégse az igazi. (De azért hadd szóljon, ha szól!) A romázás hasonló okokból nem jó… a többiek (csöves, meleg, rokkant, stb.) kevesen vannak, ráadásul sokan közülük is “vérmagyarok”… Ez a sok bevándorló viszont mindennél jobb céltábla, pláne, hogy a fenti kritériumok közül egynek sem felelnek meg. Nem kormánytagok, könnyen felismerhetők, nagyon idegenek, nagyon mások, politikailag névtelenek.

És amióta özönlenek, ismerőseim egytől-egyig velük vannak elfoglalva.
Senkit nem érdekelnek a Questor-milliárdok, a lebukott NAV-osok, az USA-ból kiutasított vezetők. De ez a sok “kecskebaszó” menekült “nigger”… Állítólag az Újpest Városkapunál is sok van. Egyet nem láttam még. Állítólag szemetelnek. Mert a magyarok olyan igényesek a környezetükre! Állítólag kötekedőek, agresszívak. Minden bizonnyal. Ez egy probléma, amit kezelni kell. Ezt könnyű mondani, nehéz tenni. Erre vannak a politikusok. Nem kell szeretni a menekülteket, de uszítani… ja bocs, persze, Questor, NAV, Mészáros, Simicska, Vajna…

És ez a sok okos netes hozzászóló! Annyira magyarok, hogy nem tudnak magyarul. Sőt, némelyikük nem e szép haza adóforintjait gyarapítja, hanem Angliában vagy Svájcban magyar. És nem jön haza. Pedig most milyen jó itt! Csak ez a sok kecskebaszó menekült…

orbantelefon2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)