Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

Fekete Hétfő

Elhunyt Cipő – így indult a napom. Ha felületesen is, de ismertem őt, énekeltem a dalait a Mikroszkópon egy kabaréban. Az utolsó igazi magyar rockzenekar vezérarca volt ő. Nem hinném, hogy az énekes-frontember nélkül lenne értelme folytatni. Freddie Mercury nélkül sincs Queen és John Bonham nélkül sincs Led Zeppelin.

Viszont el tudok képzelni egy Orbán Viktor nélküli országot. Persze úgy, hogy ő is itt él velünk, de nem kormányoz. Csak úgy van. Magában. No ilyenkor kezdődik a kommunistázás, mintha kis hazánk csak úgy hemzsegne a Marx-Engels-féle tanok megveszekedett híveitől. Mintha Bajnaiék olyan gonoszak lettek volna mint “Joszip” és “Csaucseszku” együtt. Mintha a “libsikomcsik” el akarnák vitatni bárki nemzeti önérzetét és keresztyén hitét.

És mintha az a kurva mínusz háromezer forint olyan sokat jelentene a villanyszámlán egy olyan családnak, aki eddig se tudta és ezután sem lesz képes kifizetni egy 30-40 rongyos rezsit. Aki meg ki tudja, az jómódú, tehát magasról szarik a párezer forintra. Nem értem, hogy a jakuzziból házimozizó Simicskáknak meg mit számít az a szaros 10%?
Ez most tényleg akkora balhé, hogy hú! Meg a devizahitelesek. Az a sok kurva bank! De most Viktor úgy kirántja a devizahiteleseket a szarból, mint ahogy teszi ezt már évek óta, pl. az ócsai lakóparkkal.

Komcsizók, börtönviselt erkölcs-csőszök, betonkeresztények, vérmagyarok, b-köz(g)ép! Menjetek ti a jó francba az idegropi vezéretekkel együtt! Hát azt hiszitek, hogy itt mindenki tűrni fogja néhány szarosseggű oligarcha, bizonyos egyházak, és nekik hóhérkodó “biztonsági őrök” önkényuralmát?

Áder János, te viccmester! Ha aláírod, nemcsak a hétfő lesz fekete, hanem az egész évünk. De aztán csak jön a változás – libsikkel, zsidókkal, cigányokkal, “hűjebúzikkal”, egyetemistákkal – szóval mindazokkal, akikkel a rángóarcú Vezér anno még egy platformot képviselt. Ugye emlékeztek?
És akkor nem kellett semmiféle cébéás nápolyi a kuszafogú Barbitól!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)