Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

Kereskedelmi híradó

Jó estét kívánok! Híreink élén egy baleset. Erzsi néni leesett a sámliról. A kiérkező mentők azonnal a kórházba szállították a sámliról leesett Erzsi nénit. A helyszínen ott van tudósítónk, Varga Gergő. Szervusz Gergő!

VG: Szervusztok, jó estét kívánok a kedves nézőknek. Igen, valóban mentők hozták be a kórházba Erzsi nénit, magától ugyanis nem jött volna. Az orvosok szerint Erzsi néni állapotát sikerült stabilizálni, a sámlit azonban nem.

STÚDIÓ: Gergő! Tudhatunk-e már valamit a baleset körülményiről?

VG: Igen. Erzsi néni elmondása szerint egy tyúkot kergetett, miközben a sámlin állt. Csak a véletlennek köszönhető, hogy a sámli nem esett Erzsi nénire. Ha ugyanis ez megtörténik, a sámli akár rá is eshetett volna Erzsi nénire.

STÚDIÓ: Varga Gergő, köszönjük. Egy éven belül ez már a negyedik Erzsi néni, aki leesik a sámliról. Tavaly júliusban egy tizenkilenc éves Erzsi nénit kellett kimenteni a sámli romjai alól. A miniszteri biztos szerint legalább egymilliárd forintra lenne szükség a magyarországi sámlik modernizálásához.

Egy balesetről: ma hajnalban a 46-os számú főúton egy kisteherautó kormánykerekére ráborult a feltehetőleg ittas sofőr. A csodával határos módon senki sem sérült meg, igaz a sofőrön kívül más nem is volt ott. A helyszínen van tudósítónk, Varga Gergő. Szervusz Gergő!

VG: Szervusztok, jó estét kívánok a kedves nézőknek. Valóban, az országúton egyedül a sofőr volt jelen, s a helyszínelő rendőrök is csak órákkal később érkeztek meg egy másik balesethez, de a sofőr addigra már nem volt ott, és a kisteherautó sem, így senki nem látott semmit.

STÚDIÓ: Gergő! Tudhatunk-e már valamit a baleset körülményiről?

VG: Igen.

STÚDIÓ: Varga Gergő, köszönjük. Féléven belül ez már a hatodik sofőr, aki ráborul a kormányra miközben senki más nincs ott rajta kívül. Tavaly ilyenkor három kormányra is rádőlt a vezető, s az országúton egyik esetben sem volt jelen senki, és nem látták a balesetet. A miniszteri biztos szerint évi nyolcvanmilliárd forintra lenne szükség a a kormányraboruló sofőrök kiszűréséhez és a balesetet nem látó, ott sem lévő emberek csökkentéséhez.

Orbán Viktor ma délelőtt Matolcsy György ma délután Obama amerikai elnök a Közel-kelet kiújuló harcok sokan meghaltak.

Most további fontos híreink következnek hosszan.

Már jól van az a csépszőlősi kisfiú, akinek az édesapja tegnap ráborult egy kisteherautó kormánykerekére. A csodával határos módon a kisfiú nem sérült meg, egyedül Erzsi néni esett le a sámliról tyúkkergetés közben, miután meghallotta a hírt, hogy a kisfiú édesapja ráborult egy kisteherautó kormánykerekére. A helyszínen ott van tudósítónk, Varga Gergő.  Szervusz Gergő!

VG: Szervusztok, jó estét kívánok a kedves nézőknek! Valóban jobban van már a kisfiú, igaz tegnap sem volt rosszul. Az orvosok szerint azonban csak pár nap múlva mehet haza, de azt nem tudták megindokolni, hogy miért, mert nem tudják, hogy hol van.

STÚDIÓ: Gergő! Tudhatunk-e már valamit a baleset körülményiről?

VG: Nem.

STÚDIÓ: Varga Gergő, köszönjük. Egy éven belül ez már a tizedik kisteherautó, ami ráborulhatott volna az útra. Tavaly kilenc esetben kellett raisztani a ráboruláselhárító osztagot olyan kisteherautókhoz, amelyek ráborulhattak volna az útra. A miniszteri biztos szerint évi csaknem nyolcmilliárd forintra lenne szükség, hogy az autók tényleg ráboruljanak az utakra.

Nem sokkal adásunk előtt tűz ütött ki egy házban. A helyszínen van tudósítónk, Varga Gergő. Szervusz Gergő!

VG: Szervusztok, jó estét kívánok a kedves nézőknek. Itt állunk a hátam mögött álló ház előtt. Ide kellett riasztani a tűzoltókat akik meg is érkeztek, miután riasztották őket. A balesetben nem sérült meg senki, de szerencsére nincs sérültje a balesetnek. Egy halott viszont van. Őt súlyos sérülésekkel kórházba szállították ahol az állapotát kielégítették.

STÚDIÓ: Erzsi néni kölykök születtek a karancslapujtői Miniállatkert növényháza melletti kocsma pincéjében. A Erzsi néni kölykök nagyon félénkek, igaz, egyikük nagyon érdeklődött kameránk iránt, de a háztartási kekszet már nem fogadta el.

RIPORTER: Ő itt mellettem Ajurvéda, vagy ahogyan a gondozója hívja: Napoleon. A közönséges afrikai Erzsi néni fogságban ritkán szaporodik, ezért is nagy szenzáció a három most született külyök. A híradót Érthetetlennevű Éva Zoltán tudósította innen.

STÚDIÓ: Késő este is lesz Híradó, várjuk önöket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)