Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

Kincs, ami van

Gyerekkoromban nagy legós voltam, még ma is őrzök egy kis takarítókocsit meg pár darabkát.
Megiszom a Coca-Colát is, igaz, mostanában a zérót, mert tudom, Orbán nem bírja a pocakosokat.
Nem vetem meg a pálinkát sem.
A futball ugyan hidegen hagy, de semmi bajom vele. Lényegesen értelmesebb időtöltés a kereskedelmi tévék műsorainál. (ugye Viktor?)
Örülök a négyes metrónak is. Biztos Tarlós is. Demszky, aki így-úgy, de kibulizta, talán otthon örül.

Évtizedek óta izgalmas krimi a Seuso kincsek kálváriája, pláne, hogy egy titokzatos haláleset is kapcsolódik hozzá. Maga a kincs csoda, és Magyarország csak gazdagabb lehet azzal, hogy valakik hazahozták. Köszönjük, IGEN, KÖSZÖNJÜK!

Nem az a baj, hogy hazahozták, nem az a baj, hogy hírverést csináltak neki. Ezek mind pozitívumok.
Az egész Seuso-híráramnak ugyanaz a baja, ami a Legonak, a kólának, a focinak, és sokminden másnak, amire Orbán Viktor ráteszi a kezét. Onnantól kezdve az a dolog egyenlő lesz Orbán Viktorral és 23 éve tartó kampányával. Mindennek Orbán-bukéja van.

És még ez sem lenne akkora baj, ha Orbán Viktor nem lenne egyenlő a képmutatással, a megosztó politikával, a túllihegett nemzeticsaládikereszténységgel (azok után hogy anno véresszájú liberálisként pattogott), az újraélesztett feudalizmussal, bizonyos embercsoportok kirekesztésével, 40 féle új adóval, a lepkefing erejű forinttal, és más, non-grata közéleti jelenségekkel.

Aztán ha ő lenne a mintapolitikus… lehet, hogy akkor sem szeretném, ha mindenről ugyanaz a valaki jutna eszembe, hacsak nem vagyok szerelmes az illetőbe.

Szóval én azon leszek április 6-án, hogy bizonyos képek, hangok, ízek, fogalmak, azok maradjanak, amik. Én emiatt kormányváltást szeretnék. És ha az esetleges újonnan érkező miniszterelnök is “bemesterháziz”, “telebajnaiz”, vagy “agyongyurcsányoz” mindent, akkor végleg élvezhetetlenné válik az amúgy is egyre élhetetlenebb ország.

orbanlegoseuso

Kincs, ami van bejegyzéshez 1 hozzászólás

  • Barkaszi Árpád szerint:

    Kedves Varga Ferenc József úr !
    Szívemből szólott ez az írás,nagyon “ott van”..! Ön még fiatal és talán részese lesz annak az időnek ,amit úgy hívnak,hogy demokrácia.Egyenlőre meg kell elégednünk a 25 éve tartó sárdobálással,gyurcsányozással,emúttnyócévezéssel….én abban látom a megoldást,hogy minden olyan személyt,akinek 40 évre visszamenőleg köze volt a politikához,vagy a rokona volt politikus,egyetemlegesen kilőni a galaxisba…talán akkor tiszta lappal indulhatunk…. Ilyen szuper adottságok mellett már nekünk kellene kölcsönadni az IMF-nek
    Sajnos nekem a tevékenységemből adódóan nem lehet politikai véleményem,bár így is sokan ismerik….és nem szeretnék úgy járni,mint Welsz Tamás,aki a hírek szerint többször is öngyilkos akart lenni,csak nem találták otthon….
    sok sikert,üdv, Barkaszi Árpád

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)