Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

Lázár János Evangéliuma – részletek az Új (Polgári ) Szövetség elveszett fejezetéből

A Magyarethi Viktus dicsőségéül – a tegnapi turul beszéd után

1:5 A NATO, az EU, és az IMF küldöttei láték az égen a ragyogó csillagot mely mutatá nekik az utat Alcsútdoboz irányába, hol a jászolban ott feküdt a király.

12:2 S Orbán felmene Ópusztaszer hegyére, s beszédet monda vala Magyareth népének melyet gyermek s felnőtt a fülével hallgatott s követék őt mondván “Ó uram!” Mégegyszer monda vala lassan, hogy mindenki megérti vala.

12:3 Engedjétek hozzám a kisdedeket – mondá nékik, de Szájer próféta ugyanezt kérte.

12:4 S mondá nékik: ki nem gyűlöli meg anyját s apját érettem, nem való a mennyek országába, gyehenna tüzére vettetik, ott lészen sírás s fogcsikorgatás s törlesztés örökkön örökké.

14:15 Kinek gyermeke beteg vala meggyógyula vala, a vakok járnak, a sánták látnak, a süketek kiabálnak vala, s nem vala ott szükség semmiben.

16:9 S az úr szamárnak hátán vonula be Brüsszel városába. Mondá tanítványának, Tibornak: háromszor tagadsz majd meg, mielőtt a kakas kukorékol és Jimmy lő.

17:23 Amelyiket megcsókolom, azaz – mondá az IMF katonáinak Júdás, azok megragadák vala Őt, s vivék Punciustól Pinátusig.

18:25 Ecce homo – mondá a Pilátus Magyareth népének, s ők szabadon bocsájtják vala Barabást, ki súlyos bűnök (dohányzás, családon kívüli paráznaság, idegenszívűség) miatt ítéltetett el vala.

19:03 S harmadnak feltámada vala s mene az ő tanítványai elé. Bazmeg te hogy kerülsz ide – kérdé tőle Twitteri Tamás. – Veletek leszek az idők végezetéig – felele Ő nekik.

19:30 Híradó

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)