Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

MOCSOK, SZEMÉT!

Nyilván a legegyszerűbb és legjobb, ha az ember lesz@rja az egészet. A napokban csúcsra járó és ennélfogva hamar unalmassá váló parasztbajszos-vicces képek mellett megjelent egy értelmes is, melyen kedves kollégám másik kedves kollégáim, no meg VFJ fellépését hirdette az RS9 színpad égisze alatt.  A képen Beleznay Endre és jómagam vagyunk láthatók, a nevek között Bagi Iván is olvasható.

Ha valakit érdekel, elmegy a rendezvényre, akit meg nem, az úgy hagyja a képet, ahogy én a bajuszosakat. De nem! Nem, és nem! Mert a betonmagyar mindenütt ott van és neki ki kell adnia magából mindazt, amit 2006-ban a Gyurcsány-ellenes kukaégetések során nem sikerült. Íme a képhez való hozzászólás:

“Gojko Mitics István: Burjánzik a szemét .”

Megnéztem, ki a kedves úriember, aki – nagyon helyesen(!!) – hangot ad véleményének. Sem nevét, sem arcát nem vállalja a nyilvánosság előtt – legalábbis gyanítom, hogy nem a feltüntetett, igen mókás névvel ajándékozták meg szülei, s azt sem hiszem, hogy az illető egy macska, miként azt profilképe mutatja. Ősmagyar – legalábbis azokból ítélve, amik a kedvencei között láthatók. Hogy nem néz tévét, megértem, magam is így vagyok. Hozzá hasonlóan az X-Faktort és más tehetségkutatókat sem kísérek figyelemmel. De árulkodó jel pl. a “Védjük meg Hoffmann Rózsát” féle oldal és az ehhez hasonló “internetes örömök”, melyek között már a szélsőjobbhoz  közelálló dolgok is fellelhetők.

De ezzel semmi baj, s mint jeleztem, azzal sem, hogy véleményt nyilvánít.

Csak nem értem: miért beszélnek ezek az emberek magyargyűlöletről, mikor a gyűlölet és a gyalázkodás szavai többnyire az ő szókicsükben vannak kivastagítva? Soha egyetlen balos vagy liberális ismerősöm szájából nem hallottam még honfitársainkat és történelmi múltunkat, kultúránkat céltalanul becsmérelő megjegyzéseket. Persze bizonyára akad ilyen, de nem hinném, hogy jóérzésű ember közösséget vállalna vele. Hiszen az ilyen tag primitív – balról és jobbról is.

Kedves Gojko Mitics, ha van LOGIKUS ÉSZÉRVE, bármikor szívesen olvassuk, a gyalázkodástól, ha egy mód van rá, kíméljen meg mindenkit. Persze nyugodtan “szemetezhet”, amíg tart a demokrácia. Aztán ha már nem lesz, ön akkor is szemetezhet tovább, csak mi nem kérhetjük, hogy hagyja abba. És akkor most jöjjön egy plakát, hogy tovább “burjánozzék a szemét”, s ezen külön Önnek feltüntettem egy Izraelben is fontos eseményt!

MOCSOK, SZEMÉT! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  • Névtelen szerint:

    Ezek a kedves kommentelők az esetek 99%-ban nem vállalják az arcukat,95%-ban a nevüket sem.Igazi bátor emberek!Face to face .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)