Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

HÍREK, AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK

Aradi Varga Show az ATV-n! Március óta kéthetente pénteken!  Eddigi adásaink itt tekinthetők meg (klikk a képre!):

hype

 

Kedves Közönség!

Bár a Facebook és a Youtube nagyjából le is fedik látogatóim, nézőim, hallgatóim teljes hálózatát, talán nem haszontalan, ha egy honlapot is üzemeltetek, mint egy valamire való, aránylag fontos “közszereplő”.  Ezúton is elnézést kérek hát, ha az idelátogatók hetek, hónapok óta csak egy félbehagyott, elhanyagolt weboldalt látnak. Már többször megígértem, és mint minden rendes politikus (van olyan?) be is tartottam… ja nem… de megígértem, hogy mostantól rendben lesz. Most is megígérem. Lehet, hogy egyszer még politikus leszek?

***

Negyed évszázad nagy idő! Márpedig Aradi Tibor kollegámmal éppen 25 éve nem állítjuk meg a professzionális elmebajt. Huszonöt éve vagyunk a móka viccesnek tűnő, de sokszor drámian komoly pályáján, ám e komolyságból is csak a hülyeség maradt meg bennünk. Az elmúlt 25 év teljes hülyeségét megpróbáljuk felölelni MŰSZAKI HIBA című egészestés műsorunkban, melyet Tibi oldalán is megrendelhetnek, de nálam is, ha írnak egy emailt! Ez a műsor politikamentes… (persze ha valaki éppen inkább politikát kérne tőlünk, egy humoristának ez nem akadály.)

Művelődési házak, műsorszervezők, bulizni kívánó cégek, vendéglátó egységek jelentkezését örömmel fogadjuk!

plakat-muszaki-hiba

***

Emlékeznek még B. Tóth László Poptarisznyájára? Ha igen, talán hallottak már a Poptarisznya netrádióról is. B. Tóth László és Hajcser Attila jóvoltából eme internetes felületű adón kéthetente, csütörtökön, 17 órától 19 óráig Aradi – VFJ és Hajcser Attila műsora – szintén Műszaki Hiba címmel. (Szeretjük ezt a címet.) A műsorban a sok komoly, összefüggő értelmes gondolat mellett a ránk jellemző, gyógykezelést sürgető beszélgetés hallható sok-sok olyan számmal, amit a kereskedelmi rádiók a hallgatók egy karámba terelése végett nem játszanak. Ritka, kevésbé ismert, mégis egyedi zeneszámok, melyeknek hallatán számos pozitív visszajelzést kaptunk a műsor eddigi bő fél éve során. Tartsanak velünk havonta legalább kétszer!

p_20160929_153135

p_20160629_130348_bf

***

TÁMOGASSUK A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYET! (Ha már a politika elfordult tőle.)

Aradi Tibi oldalán “bót”, azaz shop is van. Ha valaki itt vásárol valami Aradit és VFJ-t sztároló cuccot, automatikusan valamelyik kórházunk vagy más egészségügyi intézményhez kerül a befizetett összeg. Könyv, különleges, interneten nem lelhető cd (tehát n-core-on és youtube-on se keresse senki!), bögre, díszdoboz, és egyebek várják a minket kedvelőket és az egészségügyet kis összeggel támogatni kívánókat.

diszdoboz

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)