Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

Szebb jövőt!

Elég a libás Bajnaiból, a hazug Gyurcsányból! Elég a túl liberális Viktorból… pedig hogy szeret minket! De a jobbik a Jobbik! Ha jön a Jobbik, szép világ lesz. Megszabadulunk a cigányoktól és a zsidóktól. (Meg azoktól, akikről nem tudni.) Hogy hogy szabadulunk meg tőlük (é. humánus vagy “férfias” módon), az tökmindegy, Magyarország megtisztul.
Megszabadulunk az Európai Uniótól és a NATO-tól is, Magyarország teljesen független ország lesz.
A határrevízió égető probléma, de időigényes, mert a többfrontos háborúhoz tekintélyes pénzösszegek kellenek. Ilyenkor jönnének jól a zsidók… na mindegy.
Addig is fenn kéne tartani a megtisztult, teljesen önállósodott országot és lakóit. Nem lesz több import termék, magyar ember csak magyart fogyaszt majd. Majd ha megtermeli. A zsidótlan és cigánymentes létszám most pármillió… ebből alig pár százalék fogható agrármelóra. A pénz előteremtéséhez még kevesebb ért. Pedig pénz kellene, hiszen háborúzni szeretnénk.
A megoldás: adóemelés. Adók mindenre, olyasmire is, ami még a Viktoréknak se jutott eszébe. De a magyar nép szívós, erős, kitartó, büszkén vállalja a közterheket, igaz, se kaja, se pénz, se nagy munkalehetőség. Illetve de: katonának menni. Harcolni. Meghalni a hazáért. Akkor még kevesebben leszünk. El kell verni pár nőt, persze meg is kell őket erőszakolni, hátha beindul a Ratkó 3.0 program…
Nehéz száz… kétszáz… akárhány év vár ránk, de végigcsináljuk! Kevés, de magyar élelem, kevés, de hasznos célokra fordított pénz, kemény, férfiakat nevelő háborúk, ellenség… de győzni fogunk!
Viktor is szereti az elkeseredett harcot, a Jobbik is, hát szavazzunk rájuk ismét 2014-ben! Megéri.

Szebb jövőt! bejegyzéshez 3 hozzászólás

  • troll szerint:

    Isten mentsen minket a jobbiktól… Jobbik soha!!!!!!!!!!! Náci horda. Lőjétek fejbe magatokat! nincs szükség az uszításra és a gyűlöletre egy olyan országban ahol összefogásra lenne szükség…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)