Karinthy-gyűrűs, négyszeres Bon-bon díjas humorista weboldala

Vérmagyarként a gonoszok földjén

Hogy ezek a zsidók!… Feleségem javaslatára elutaztunk közéjük Izraelbe, hogy megtudjuk, mennyire gonoszak és alattomosak. Hát nagyon! Igen, nagyon! Jó, mondjuk bennem is akad héber vér, dehát én MAGYAR VAGYOK… vagy izé… mindegy. Kár, hogy Novák Előd nem jött velem!

Az egészben az a turpisság, hogy ottlétem alatt egyszer sem tanúsították a rájuk jellemző magatartást. Sőt! A legtöbbjük még az orrát meg a füleit is kissebbre operáltatta miattunk. Kiszőkített hajak, kék szemek, nem kevés négernek meg ázsiainak álcázza magát, de engem nem lehet erdőbe vinni!

Jó, Jeruzsálemben láttunk jópár olyan tipikusan gonosz, nagyorrú, szakállas, vastag szemöldökű figurát… tudják, akik közé Bill Gates, Spielberg, meg a többi sikeres (= gonosz) zsidó is tartozik. Igen, tudom, a sikeresek úgy álcázzák magukat, hogy ne vegyük észre, hogy a kalapos gonosz pénzmanók közé tartoznak. De engem nem ver át egy sem! Én láttam, amit láttam, és tudom, amit tudok!

Izraelben minden drága, de a sunyiságuk odáig terjed, hogy ezért cserébe nem átallnak jó minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtani, és ha még ez sem elég, – biztos azért, hogy engem átverjenek – egyetlen üzletben sem vertek át. De engem nem lehet átverni!

Tisztára olyannak akarnak látszani, mint az európai emberek. Még a városaikat is olyanra koppintották. Tel-Avivban jól érzi magát az ember, sőt, még annál is jobban, de bennem végig ott volt a gyanakvás, hogy ebben valami turpisság van.

Szerintem meg akartak ölni. A Tel-Aviv fölött időnként elhúzó chemtrail-repülők méregpora nem hatott rám, így más tervet eszeltek ki a gonoszak! Jeruzsálembe érkezésünkkor ítéledidővel fogadtak. Mínusz 10 fokos hőérzet, 30 km/h-ás szélvihar, eső, húsz liter víz a nyakunkba percenként, és a dögök még esernyőt is árultak, de persze olyat, amit már összecsukott állapotban atomjaira bontott a szél. Micsoda gonoszság kell ahhoz, hogy világuralmi hatalmukkal elintézzék, hogy rossz idő legyen? Még a saját egészségüket, testi épségüket is kockára teszik, csak hogy egy magyart ellehetetlenítsenek. De egy igaz magyar (még ha kicsit zsidó is), vasbetonból van, és nem fogja sem eső, se szél, sem vihar, sem az izraeli gonoszság. Később elment a vihar – azaz feladták, mert látták, kivel van dolguk. Ezt nevezem én igazi győzelemnek! Hiába, a magyar virtus.

És hogy mi mindenre képesek még ezek a galíciai neoliberális judeoplutokraták? Ugye tudjuk, hogy minden izraeli, azaz zsidó – akár kalapos gonosz, akár szimpla átlagembernek álcázott sunyi – gazdag, cégvezető, politikus, bankár, sztár, stb. Tehát tehetősek, jó pozícióban vannak. A dögök! Hát nem kifeküdt némelyik hajléktalannak az utcára? Takarítónak, piaci árusnak, buszvezetőnek, és ki tudja mi mindenfélének maskarázták magukat, hogy engem, a magyart megtévesszenek. Dehát nem vagyok én kisgyerek! Látom, amit látok, tudom, amit tudok!

Dobogókő a Föld szívcsakrája. Ha egy igaz magyar odamegy, érzi az erőt, ami átjárja. A galád szeredás népség képes volt valami energetizáló-izét építeni a Siratófaluk alá/mögé vagy bele. Ahogy feltettem a kipát és odasétáltam a falhoz, valami csodálatos érzés járt át, de én nem engedtem magam átverni. Ellenálltam, mert tudtam, hogy csak judeobolsevik szemfényvesztés áldozata vagyok. Illetve lennék, mert hát engem nem tesznek hintába!

És képzeljék el! Illetve képzeljétek el, magyar testvéreim! A falnál odajött hozzám egy olyan csúnya, pénzéhes, gonosz, kalapos, pajeszos öreg zsidó. Kedvesen elkezdett velem beszélgetni angolul. Héberül imádkozott értem – szerintem az ördöghöz, mert tőle való volt, tudom – és NEM KÉRT PÉNZT! Meg nem vett el tőlem semmit. Most. Tudom, ha még tovább beszélgetek vele, elveszi a lakásomat is. Inkább én is sunyi voltam, és kedvesen elköszöntem tőle, de hagytam, hogy előbb ő köszönjön el. Mindegy, gonosz volt, és kész.

A jeruzsálemi óvárosban a legtöbb zsidó kedves… meg máshol is. De vannak köztük barátságtalanok, akik hozzám sem szóltak egész végig. Na ők bizonyítják, milyen gonoszak és alattomosak is!

A palesztinok úgyszint egész békések voltak. Szerintem ezek most összejátszanak a zsidókkal, hogy iszlamizálják Európát. Megérkeztünk Betlehembe, ahol a Pártus Herceg egészen biztosan született – magyar atyától és magyar anyától. Azt hittem, legalább az arabok olyanok lesznek, mint a híradóban vagy az interneten. Nem! Sunyik ezek is… békésen elvoltak, amíg mi a Magyarok Urának Szent Lelkénél vendégeskedtünk. Gyönyörű élmény. Éreztem, ahogy a magyarság szelleme belengi az egész Szent Földet, mit a Turul szárnyai alatt vágtázó népnek adott ajándékul az Ég. Igaz, mindenki oroszul, angolul, héberül, németül, koreaiul, meg mittomén milyen nyelveken brekegett, de én tudtam: MAGYAR FÖLDÖN JÁROK! A magyarok földjén, melyet még visszaszerzünk – kard ki kard!

Mindent egybevetve: szép út volt, sok tanulsággal. Izrael és népe békésnek, kedvesnek, turistabarátnak mutatkozik. De én tudom, hogy valami nem kóser náluk. Visszatérek, és fényt derítek a magyarok elleni összeesküvésre!

P_20160127_172127a

Vérmagyarként a gonoszok földjén bejegyzéshez 8 hozzászólás

 • Judith Kopacsi szerint:

  Nahát ez az! Ezek mán csak ijenek! Képesek átverni minden méjmagyart, és teljesen másoknak kinézni, mint ahogy ezt egyesek elképzelik és mesélik. Nagyon kell vigyázni velük!

 • Daniel szerint:

  Kedves Ferenc!

  Nagyon jó lett az úti beszámoló..csak sajnos elég hosszú lett ahhoz,hogy a sok sutyerák kiragadjon belőle részleteket..és mint macskakővet a forradalmár..azt vágja majd a fejedhez. Legközelebb Brüsszelbe menjetek..ott is van mit leleplezni..onnan mindig pénzt küld a gonosz,hisz csak a szegény juthat a mennyekbe..vezetőink alig tudják elherdálni a sok támogatást..nehogy elkárhozzon egész nemzetünk! Üdv!

 • Mr. Pé szerint:

  Remek ìrás!
  Akinek humora van annak mindene van,
  akinek humora nincs az mindendenre képes 🙂

 • Névtelen szerint:

  Aki érti a viccet az mindent tud,
  Aki nem az meg mindenre képes.

  Bocsánat,de én így tudom ezt az idézetet.

 • Nagy Ferencné szerint:

  Nagyon tetszett az írás. Szívesen elmennék, de mindig bennem van, hátha valami robbantás pont akkor történik, mikor ott vagyok. Hallottam, hogy csodálatos helyek vannak.
  Szerintem mindenütt kedvesek az emberek, csak a politikusok, a pénzsóherek alakítanak ki negatív image-t – mert ilyen undorító világban élünk.

 • Edit szerint:

  Akinek humora van, mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes. A mondást Kabos Lászlónak tulajdonítják ( Kabos László, a legendás komikus-színész halála ötödik évfordulóján a pályatársak és tisztelői jelenlétében emléktáblát avattak a VI. kerület Révay utca 16. alatt, a Bálint Ház falán.), de egyesek az 1900-ban született és 1981-ben elhunyt humorista – Királyhegyi Pál – bemondásának tartják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

műsorrendelés
VFJ E-mail
Hívjon, jövök! Élő műsor - akár angolul is! (Live show in English on request.)